В последнее время коп не радует. Места у нас не хабарные, так что пару выходов сходил практически вхолостую. Кроме пейзажев и показать нечего. Извините за некоторые фото с телефона (в фотоаппарате сели аккумуляторы).
Но сегодня сбылась моя давняя мечта... Моя первая пряжка! Лежала практически сверху. Лежала без малого сто лет - меня дожидалась. Жаль фото никакие.
А природа какая! Фига себе, не хабарные места. Да у нас и того нет. Ходим тут, гильзы собираем и от шприцов наркоманских стремаемся. Что за пряга? Инженеры или саперы?
Вітаю з сапером,літом в Карпатах з пряжками не зклеїлось,але як бачимо кожного десь чекає перша пряжка)
Вітаю!Якщо цікаво то можу розповісти де можеш ще розжитись! Я сплавлявся по Дністру.стали на стоянку взяв прибор пішов у ліс.Мене чуть не розперло-позиції на кілометри простягнулись в лісі. Часу на коп мав мало .ПОЗИЦІЇ не КОПАНІ!Серед трофеїв -штик від Маузера,камрад 93 крейцера в одному місці. Наслоєння по Першій та Другій світових войнах.
Поздравляю с первой прягой!!! Извините ,что влазю в тему, интирисует клеймо на зацепе.У меня похожая,только там надпись" Л.Кранцъ" А ниже ВАРШАВА.С ув. Александр.
Це не те слово! Я більше року ходив на одному ентузіазмі. Дивлюся на свої знахідки за рік - наче й не мало. Але, як у тому анекдоті - є що згадати, але нема що дітям розповіти. По старовині крім п'яти хрестиків - жменя вбитих крейцерів і трохи гудзиків, і конини. А по війні - взагалі повне УГ... Находишся горами - ніг не чуєш, а толку ніякого. Всі ліси в окопах, але всі вони порожні. Крім настрілу немає нічого. Основні удари по ПСВ пройшли в стороні від нас. Тому коли ця пряга показалася на світ божий я навіть не скакав від радості, я просто занемів і дивився на неї, як кролик на удава. Взагалі, якщо чесно, це не перша моя пряга... Першу я знайшов ще того року, але то був залізний мад'яр (ерзац). Він вже більше нагадує кавалок іржі, тому я її не рахую. А ця пряга - це вже щось. Дякую всім за теплі і щирі відгуки - завжди приємно розділити свою радість з камрадами. Бажаю і вам всім гарних і цікавих знахідок. Але не вимагайте від вдачі хабара, Вона сама розбереться кому й коли П.С. А ніхто не підкаже по клейму? Який завод її виготовив?
Я, конечно, совсем не местный, тоже начинающий и не в теме, где там у вас были основные удары. Но, как бэ логика подсказывает что понта нет стрелять в воздух. Значит, по кому-то же огонь вели? В радиусе 1 км от позиций не пробовали звонить? А помойки? Помойки же там должны быть? Это не критика, это просто совет, может я и не прав, так что не обижайтесь, поймите меня правильно. Желаю вам хороших находок. З.Ы. А точки пулеметные на позициях не пробовали копать?