Думаю тема буде цікава. Якщо вже така є перекиньте будь-ласка мою туди. В наших містах, на будинках, заборах, деревах залишились сліди ВВВ. Це питання мене зацікавило і ось я у своєму місті(Мелітополь), яке з тяжкими боями звільнялося від німецьких військ, почав досить виразно (а іноді не дуже виразно) помічати ехо війни - сліди від пострілів на будівлях, сліди від кулеметних черг біля вікон, розбиті забори та таке інше. От я іподумав, може є ще такі люди, які також це все помічають. Тому пропоную сюди викладувати цікаві, а іноді моторшні сліди війни
Была здесь такая тема оч давно, году эдак в 06 там классные фоты современных стен со следами очередей итп. Сцылку ессно не найду.
ул.Другетов, забор церкви, пулеметное гнездо... таже улица, 50 метров от церкви еще одно пулеметное гнездо в подвале дома, видимо одно прикрывало другое... (сейчас наверное хороший подвальчик кто то имеет.. )
Оце так! Дуже дякую! Треба буде викласти фото старого обстреляного маяка! В кого є ще чим поділитись - викладуйте!