Вітаю комради, сьогодні снідаючи, дивився зомбоящика, на каналі "Київ" був репортаж про те що невідомі почали забудову на Лисій горі біля видубічів, папери у забудовника в порядку,як завірила прокуротура, також показали план розпаювань, продано більш 30 ділянок. Хто що читав стосовно цього, в тирнеті не знайшов нічого....Додам що розпаювання та продаж ділянок відбувся в 2007 році(якщо не помиляюсь)за часів жида, Льонкі з космосу.
Дякую друже,я яндексом шукав))По зомбоящику сказали що забудовується лише одна ділянка, біля 10 соток....Але то не важливо, важливе саме історичне місце, яке ми втратили...
Самое печальное(невідомі почали забудову)!Ищут пожарники,ищет милицыя!А стройка-строится! Сама собой! Как в сказке
Відверто кажучи, настрій ця новина вбила, по зомбоящику сказали що прокуротура почала перевірку..........якось раніше ці забудови мене не обходили, але це місце, не далеко від мого дому, полюбляв там просто походити, якось забуваєтся все, дуже гарне місце.......було((
Очередное мыло желтой прессы .. памятники уже рушили , оказалось реконструкция . Да и вобщем Лысая гора превратилась в свалку .. ИМХО.
Прямо, как в воду смотрел..... http://censor.net.ua/news/222383/po...hiki_vyrubili_10_gektarov_bykovnyanskogo_lesa