Товары для реконструкторов

Орден Андрія Первозванного [Архив] - Форум сайта REIBERT.info

PDA

Просмотр полной версии : Орден Андрія Первозванного

Справжній
09.11.2007, 11:56
Ось є така зірка до ордену Андрія Первозванного. Відразу вибачаюсь за якість фотографії (з мобільного). Як бачите емалі на ній зовсім немає, тим паче її щей пофарбували в червоний колір (напевне давно, бо ледве видно), окрім цього по середині в Андріїївському хресті дірка пробита цвяхом з внутрішньої сторони зірки, без прикріплюючого пристосування (гвинт або шпилька). але напис читається добре й корозіїї як такої немає.
Порадьте будь-ласка чи варто братись за реставрацію, а якщо ні то скільки коштує в такому стані, адже орден доволі рідкий і його носили у більшості випадків не прості смертні???

Oberleitenant
09.11.2007, 12:09
Ось є така зірка до ордену Андрія Первозванного. Відразу вибачаюсь за якість фотографії (з мобільного). Як бачите емалі на ній зовсім немає, тим паче її щей пофарбували в червоний колір (напевне давно, бо ледве видно), окрім цього по середині в Андріїївському хресті дірка пробита цвяхом з внутрішньої сторони зірки, без прикріплюючого пристосування (гвинт або шпилька). але напис читається добре й корозіїї як такої немає.
Порадьте будь-ласка чи варто братись за реставрацію, а якщо ні то скільки коштує в такому стані, адже орден доволі рідкий і його носили у більшості випадків не прості смертні???

Орден, если оригинал конечно, то очень редкий, по-моему около тысячи награжденных.

HANS
09.11.2007, 12:32
Да не....
Андрея Первозванного он на кресте типа буквы Х распят был, такой и орден был с распятием ввиде буквы Х, а брюликов там-немеряно!!!
Стоит -редкость без оценки.. А тут.. Это не то...

Игорь66
09.11.2007, 12:42
http://ru.wikipedia.org/wiki/Орден_Святого_апостола_Андрея_Первозванного

Звезда могла быть исполнена и в более ,,постном,, варианте , без брюлов.
Пляши стандартно от - one thousand greenback.

Narvik
09.11.2007, 12:49

В случае оригинальности....;) ;) ;)

Справжній
09.11.2007, 16:21

;) я написав що є тільки зірка до Ордену, на даному сайті на першій фотографії зірка без коштовного каміння - пізній варіант, такий самий як на моїй фотографії.:cool: В рідкості Ордену я знав, що й зазначив вище, а в тому що це оригінал я впевнений на 60-70%, бо не знаю де він був знайдений точно (знаю точно що срібло), тому що нагородою такого рангу нагороджували (вибачаюсь за тафтологію) як мінімум губернатора і то за великі заслуги;)
Мені цікаво яка ціна пошкодженого ордену, хоч і такого рідкісного???:confused:

Справжній
09.11.2007, 16:25
Да не....
Андрея Первозванного он на кресте типа буквы Х распят был, такой и орден был с распятием ввиде буквы Х, а брюликов там-немеряно!!!
Стоит -редкость без оценки.. А тут.. Это не то...

До речі зірки з розіп’ятим Андрієм Первозванним на Х-образному хресті були тільки на ранніх версіях Ордену, пізніше їх, здається Павло І, відміних і сам орден упростив.:cool:

Platinum
09.11.2007, 16:56
вот на что это похоже..

Narvik
09.11.2007, 17:00
Точно оно....

Справжній
09.11.2007, 17:15
схоже, але не воно. Зверни увагу на внутрішнє коло та на хрест. звичайно якість моєї фотографії погана, пізніше зроблю кращю

IGOR_WEISS
09.11.2007, 17:21
Похоже это всего лиш звезда с кивера.
Покажите пожалуйста его обратку,по крупней.

WEISS
09.11.2007, 17:30
Чесно говоря, орден мне это меньше всего напоминает.
Сделай нормальные сканы.

Platinum
09.11.2007, 17:32
Камрад,как не крути это не орден Андрюшки,это звезда с кивера,Андрюшку не найдешь в земле...:D

Erna
09.11.2007, 18:25
Звезда киверная, в РИА довольно много полков носили подобные звезды на киверах, но в любом случае вещь отличная

Erna
09.11.2007, 18:26
Звезда киверная, в РИА довольно много полков носили подобные звезды на киверах, но в любом случае вещь отличная

HANS
09.11.2007, 19:02
Звезда на кивере меньше ордена по размеру должна быть..

trol
09.11.2007, 21:54
Звезда на кивере меньше ордена по размеру должна быть..
:D Да ,есть такое занятие -давать советы:D
Есть понятие -орден,а есть понятие -звезда ордена.Кстати,обсолютно разные по форме и размеру вещи;)
Но что однозначно-так это то,что это не зведа к ордену св.Андрея Первозванного.Скорее всего,это обычный ФУФЕЛ!
А кто сомневается-попросите более четкий аверс ,и реверс соответственно.

ostrik-i
10.11.2007, 20:03
Здравствуйте.Я не понял из какого металла сей предмет,наличия проб и клейм? Мне встречался аналогичный предмет в хор.состоянии.Я думаю что звезда с головного убора,лядунки или лошадоной попоны.

Platinum
10.11.2007, 21:26
Здравствуйте.Я не понял из какого металла сей предмет,наличия проб и клейм? Мне встречался аналогичный предмет в хор.состоянии.Я думаю что звезда с головного убора,лядунки или лошадоной попоны.

Мля камрады,помоему тему пора давно закрыть,это либо какое-то фуфло,либо то,что я показал на фотке,ЭТО НИКАК НЕ ПЕРВОЗВАННЫЙ!:D Награжденных чуть более тысячи человек....

Справжній
16.11.2007, 15:02
:D Ось нарешті вдалося зробити більш якісні фотографії аверса і реверса, щоб було зрозуміло щодо розмірів зірки, на одній з фотографій зірка лежить на диску CD-R.
Якщо хтось зацікавлений у придбанні - кидайте в "личку":)
Вибачте, що поки одна фотографія, інші багато "важуть", "поріжу" і "викину" на тему:smile_2:

Справжній
16.11.2007, 16:32
Ось обіцяне. Що скажете?

WEISS
16.11.2007, 17:40
Только то - что орденом тут и не пахнет.;)

VSS
18.11.2007, 03:06
Орден Андрія Первозванного, стоїть близько 100000,как думаєш чого?Правилно,не вгадав!;доларів конечно.один дивак роки два тому в Севасе знайшов надгробок якого те дядьки з великими зірками тих часів і звичайно орденом.Ось він і продав його за сто зелених 000.:cool:

Erna
18.11.2007, 04:34
VSS:Где нашел?

1937
23.11.2007, 21:26
С пожарной каски.
То же голову долго ломал.

http://rus.militaryantiqueshop.com/view.php?id=135&section3=a&sub=&page=12

VSS
24.11.2007, 03:38
VSS:Где нашел?

За Федюхиными высотами.

Справжній
27.11.2007, 15:47
Дякую камеради, спочатку мені й сказали щр з пожарної каски, але засомнівався, що зірка ордену Андрія Первозванного буде на пожарній каскі. А воно так ї є, трясця їй, але все ж скільки вона коштує (або каска, яка продана?).
Ще раз дякую:)

Магазин CD и DVD военной тематики